Performance Marketing for Enkelmannsforetak

Du har nylig startet egen bedrift; et fåtall av brukere besøker nettsiden din og de få som besøker nettsiden din, er venner og familie, som ikke nødvendigvis er interessert i å kjøpe dine produkter eller tjenester i dag. Heldigvis er du ikke aleine om å ha det problemet og det er her Petter Digital kommer inn.

Vi hjelper enkelmannsforetak med å skape kjennskap til din merkevare via programmatiske mediekjøp og sosiale medier-annonsering mens samtidig plukke opp denne etterspørselen i søkemotorene (eks. Google og Bing) når dine ideelle kunder søker etter dine produkter og tjenester. 

Gründerens mål, ambisjoner, budsjett, bransje og digital modenhet er alle forskjellig, så vi har utviklet tre pakker som varierer i kompleksitet, timer og følgelig pris.

Ta kontakt om du ikke finner en pakke som passer deg og ditt enkelmannsforetak. Vi vil alltid skreddersy konkrete tiltak i tråd med deg og dine behov.

Oppstartspakker for enk

Kom-i-gang-pakken

NOK 7500,-

FØRSTE MÅNED 

Gründerpakken

NOK 10.000,-

FØRSTE MÅNED 

Toppgründeren

NOK15.500,-

FØRSTE MÅNED 

3 - 6 måneders avtale

Kompleksitet varierer fra gründerbedrift til gründerbedrift, derfor varierer også prisene; prisene nedenfor er kun ment som referansepunkt.

Ta kontakt via kontaktskjemaet så vil du høre fra meg innen 24 timer!

Kom-i-gang pakken

 4500,- NOK

Passer gründere med begrenset midler

Gründerpakken

Fra 6000,- NOK

Passer gründere som ønsker å satse

Toppgründeren

12.000,- NOK

Passer seriegründere som ser verdien av markedsføring

kontakt oss

Få et kostnadsfritt pristilbud i dag

Epost

petterdigital@gmail.com

Telefon

+47 977 59 991

Addresse

Welhavens gate 80, 5006 Bergen

Send melding