Sosiale Medier-annonsering

Petterdigital hjelper bedrifter med resultatbasert markedsføring gjennom sosiale medier-kanaler som Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, YouTube og Gmail Ads.

Hvorfor annonsere i sosiale medier?

3,5 millioner har Facebook i Norge, 3,1 millioner ser månedelig på YouTube, mens over 2,5 millioner har Instagram, så sannsynligheten for at du finner din målgruppe på sosiale medier er til stede.

Petterdigital hjelper deg med å forbedre Sosiale Medier-resultatene 

En ting er at målgruppen din på sosiale medier, en annen ting er å få deres oppmerksomhet og få de til å ville betale for dine produkter eller tjenester. Dette kan petterdigital hjelpe deg med gjennom å nå din målgruppe med riktig creative til riktig tid og sted.

Sosiale medier-oppstart

Basert på kundens behov, så setter vi opp enkle til mer komplekse kampanjer i kanalen eller kanalene som vi mener vil øke salget. Antall timer og kompleksitet kommer an på annonsørerens mål, ambisjoner og budsjetter.

Sosiale medier-retaineravtale 

Når kampanjene er satt opp så har vi bare gjort halve jobben. Med data kan vi optimalisere og forbedre resultatene og gjøre mer av det som fungerer og mindre av det som ikke fungerer, helt enkelt.

Som kunde av Petterdigital tilbyr vi månedlig sosiale medier-rapport med tallene som gir verdi for deg. 

Ta kontakt

Er din bedrift ny til sosiale medier eller har ikke fått gode nok resultater? Ta kontakt med Petterdigital om dere ønsker hjelp med å øke salget på sosiale medier.

kontakt oss

Få hjelp med paid social

Epost

petterdigital@gmail.com

Telefon

+47 977 59 991

Addresse

Welhavens gate 80, 5006 Bergen

Send melding