Sosiale Medier-annonsering

Petterdigital hjelper bedrifter med resultatbasert markedsføring via sosiale medier-kanaler som Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, LinkedIn, YouTube og Gmail Ads.

Basert på kundens behov, så setter vi opp enkle til mer komplekse kampanjer i kanalen eller kanalene som vi mener vil øke salget eller antall leads, slik at du vil få best mulig avkastning på annonsekronene. 

Antall timer og kompleksitet kommer an på annonsørerens mål, ambisjoner og budsjetter, men du kan gjerne ta en titt på våre priser for enkelmannsforetak, SMB og enterprise. Merk deg at aktivitetene og prisene er satt som et referansepunkt.

En ting er at målgruppen din på sosiale medier, en annen ting er å få deres oppmerksomhet og få de til å ville betale for dine produkter eller tjenester. Dette kan petterdigital hjelpe deg med gjennom å nå din målgruppe med riktig creative til riktig tid og sted, men når kampanjene er satt opp, så har vi bare gjort litt av jobben.

Med data kan vi optimalisere og forbedre resultatene og gjøre mer av det som fungerer og mindre av det som ikke fungerer, helt enkelt.

Er din bedrift ny til sosiale medier eller har ikke fått gode nok resultater? Ta kontakt med Petterdigital om dere ønsker hjelp med å øke salget på sosiale medier.

kontakt oss

Få hjelp med paid social

Epost

petterdigital@gmail.com

Telefon

+47 977 59 991

Addresse

Welhavens gate 80, 5006 Bergen

Send melding